Vår idé:
Sveriges billigaste restaurangbestick

RESTAURANGBESTICK, GAFFLAR, SKEDAR, KNIVAR, VI HAR ALLT FÖR RESTAURANGEN
Restaurangbestick: Otroliga priser och snabba leveranser
Kvalitet från de största företagen i världen

Restaurangbestick

Restaurangbestick ska vara funktionella, men också förmedla så mycket mer:

  • Matcha menyns inriktning

  • Passa inredningen i restaurangen och dess atmosfär

  • Förhöja intrycket av maten för gästerna

  • Ge gästerna en behaglig upplevelse när de håller besticken i händerna


Restaurangbestick är en del av hela din affärsidé. Tänk på helheten när du väljer design på dina restaurangbestick, men tänk också framåt och kontrollera om det går att komplettera den modell du väljer. Givetvis är ett gott intryck en viktig punkt för dina gäster. Kvalitativa restaurangbestick som skapar den rätta känslan behövs för att helhetskänslan ska bli bra.

Kontrollera längden på kniv respektive gaffel och jämför med de tallrikar de ska användas till. Tallriksstorleken 27 cm (och större) kräver ett långt bestick för att kuvertet inte ska se oproportionerligt ut. Kniven är vanligen längre än gaffeln. Se även till att restaurangbesticken fungerar bra ihop med den mat ni tänker servera. Exempelvis är en otandad kniv till en köttbit inte det bästa valet. Rätt bestick är därför en förutsättning för en bra servering.

Restaurangbestick säljs i dussintal. Beräkna hur många dussin ni behöver, och inte jämna tiotal. Det är alltid ett bra tips att beställa fler bestick än det antal som behövs. Det händer att bestick försvinner eller att det kommer extra många gäster. Då behövs extra restaurangbestick.

Välj kvalitet: Ju mindre ett bestick väger, desto lättare böjs det. Kvalitetsbestick är svåra att böja, då materialet är bättre och besticken är tyngre. Kontrollera om handtagen är massiva eller ihåliga (gäller oftast matknivar). Ihåliga handtag kan bucklas om de utsätts för ovarsam hantering. Massiva bestick kan kosta mer, men håller bättre och är i längden en bättre affär.

 

Restaurangbestick.com drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping.


Vi är återförsäljare av högkvalitativ restaurang- och storköksutrustning och har mer än tio års erfarenhet av Internet-försäljning. Kontakta oss på info@hot-solutions.se eller 013-327 00 80.